3 frågor om bygg- och fasadvepor

Med bygg- och fasadvepor kan ni öka synligheten för besökare och kommunicera budskap och varumärke på stora ytor. Vår kompetens gör att du får rätt produkt till dina ytor så att budskapet når fram på rätt sätt. Här nedan besvarar vi 3 populära frågor som vi ofta får om bygg- och fasadvepor.

Vilka typer av material är lämpliga för bygg- och fasadvepor?

Det två som är mest vanligt förekommande är ”banderoll” frontlit som är en tät vepa och släpper inte igenom någon luft. Den brukar hänga på fasader samt ytor som inte tar så mycket vind och monteras med öljetter som är små plastbrickor eller med kederskenor som är en aluminiumlist som monteras mot en fasadvägg.

Sen finns också meshvepa, den är lika vanligt förekommande och är en perforerad PVC plast som släpper igenom luft. Den kan monteras med öljetter och buntband på ett staket på exempelvis en byggarbetsplats, väg eller liknande. Våran standard erhåller att kanterna är ”kantförstärkta” för högsta kvalitet.

Kan ni hjälpa till med design och tryck av veporna?

Vi hjälper gärna till med designen för utförandet och kommer gärna med förslag på olika storlekar.
Vanligt förekommande för byggvepor är exempelvis en meshvepa 1500x750mm eller 2000x1000mm med öljetter. Ytan går att få formad helt anpassad efter önskemål med färg.

Vilka fördelar kan bygg- och fasadvepor erbjuda för att öka synligheten för min verksamhet?

Byggvepor är väldigt kostnadseffektiva och marknadsför ditt företag på utsidan mot bilvägar samt övriga ytor. En fasadvepa kan monteras med en fasadställning som får en engångsinstallation och därefter kan ni på ett enklare sätt som fastighetsägare byta budskapet på ytan med en ny vepa på ett enklare sätt.

Fler artiklar

Skicka ett meddelande